2114125701 25ης Μαρτίου 4, Περιστέρι info@cgenergy.gr
hero image
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Έρχονται πέντε προγράμματα ” Εξοικονομώ”  για επιχειρήσεις και νοικοκυριά.
 
 
 
 Νέο Εξοικονομώ  2023: Στο πρώτο εξάμηνο  του 2023 προσανατολίζονται τα αρμόδια υπουργεία να βγάλουν τον επόμενο κύκλο του «Εξοικονομώ» για διαμερίσματα και πολυκατοικίες .   Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κατοικιών χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας.Το πρόγραμμα παρέχει κίνητρα στους ωφελούμενους προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια αυξάνοντας παράλληλα την αξία του.
 
 
 Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για νέους: Στους αμέσως επόμενους Μήνες  έχει προγραμματιστεί το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Ανακαινίζω» για νέους. Στόχος του προγράμματος αυτού είναι να αναβαθμιστεί μια παλαιά πατρογονική κατοικία με μικρό κόστος, έτσι ώστε οι νέοι να κατοικήσουν σε αυτή. Το πρόγραμμα αυτό κινείται σε δύο άξονες: να αναβαθμιστεί ενεργειακά το παλαιό σπίτι και να ανακαινιστεί για να αξιοποιηθεί από τους νέους ιδιοκτήτες του. Εκτιμώμενοι δικαιούχοι είναι 20.000 νέοι 18-39 ετών, ενώ ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 350 εκατ. ευρώ.
 
 
 Εξοικονομώ – Επιχειρώ: Η Δράση «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» παρέχει χρηματοδότηση για την υλοποίηση παρεμβάσεων, με στόχο την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης  σε υφιστάμενες μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, των κλάδων εμπορίου, υπηρεσιών, τουρισμού, για την υλοποίηση παρεμβάσεων, με στόχο την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των επιχειρήσεων.
 
 
 Φωτοβολταϊκά στη στέγη τα νοικοκυριά: Το πρόγραμμα θα αφορά μόνο οικιακούς καταναλωτές. Όσον αφορά στις επιχειρήσεις θα μπορούν να στηριχθούν μέσω της δράσης «Πράσινος Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» του υπουργείου Ανάπτυξης, του οποίου η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης δημοσιεύθηκε στις 6 του μηνός.
 

 


Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας ώστε να προετοιμάσουμε τον φάκελο για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

Καλέστε μας τώρα στο 211-4125701